Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е влязъл в конфликт с ръководството

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е влязъл в конфликт с ръководството
Коментари Харесай

Защо се скараха Роналдо и шефовете на Юве

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е влезнал в спор с управлението на клуба, откакто португалецът, дружно с шестима свои съотборници, наруши изолацията на клуба през миналия уикенд. Причината за това се крие в желанието му да играе за националния тим на Португалия, оповестява " Football Italia ".

След като двама сътрудници на клуба бяха диагностицирани с ковид, всички представители на " бианконерите " трябваше да се самоизолират в хотела на Ювентус, който се намира тъкмо до клубната база. Нападателят обаче е отказал да остане още няколко дни, тъй като по този начин е нямало да може да играе за Португалия в приятелския мач против Испания, приключил при еднакъв резултат 0:0.

Изданието също по този начин твърди, че Роналдо е бил сърдит на управлението, като даже се е стигнало до диалози на висок звук. Няколко от съотборниците на нападателя също не са били съгласни с неговото решение. Впоследствие Роналдо е напуснал съблекалнята самичък, след идването на тима за мача с Наполи, който по-късно бе отсрочен. Португалската звезда е отишъл да нощува в дома си, с цел да може на идващия ден да отлети за сбирката на националния тим.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР